Over ons

Werken bij Tuinbaas

Over het team van Tuinbaas

Als je bij ons komt werken maak je deel uit van een jong, vlot en ongedwongen team. We hebben een eigen loods waar de koffie altijd klaarstaat en waar genoeg ruimte is voor gezelligheid.

Borrels, bedrijfsuitjes, humor, werken met plezier. Het hoort er allemaal bij. Voor ons is er niets zo belangrijk als een gezond en vrolijk team waar we de week samen mee doorkomen.

Wat we doen

Tuinontwerp

Van een tuinontwerp door Tuinbaas kunt u jarenlang genieten. Ons doel is het ontwerp is uw wensen en vereisten uit te tekenen waarbij we u graag verrassen met ons eigen idee├źn en opties. Alles wat past binnen uw budget en mogelijkheden. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze branche die wij u dan ook graag laten zien. Van grondwerk tot sierbestrating tot verlichting, alles nemen we mee in het tuinontwerp, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Wij komen voor tuinontwerp in heel regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Tuinaanleg

Tuinaanleg als verlengstuk van uw woning is een mooi in balans en goed aangelegde tuin. Het nodigt uit om er te gaan zitten om heerlijk tot rust te komen. Tuinbaas realiseert graag ook uw droomtuin! Doordat wij vrijwel alles in eigen beheer doen kunnen wij uw tuin snel realiseren zonder afhankelijk te zijn van andere bedrijven. Hierdoor heeft u ook alleen Tuinbaas nodig als aanspreekpunt. Wij kiezen voor leveranciers die betrouwbaar zijn, garantie geven en duurzame producten gebruiken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit materialen voor een schappelijke prijs.

Sierbestrating

Sierbestrating vormt de basis van elke tuin, denk aan een ruime oprit, een prachtig terras of een uitnodigend tuinpad. Sierbestrating is er in allerlei soorten tegels, kleuren en vormen. Tuinbaas brengt uw wensen nauwkeurig in kaart, voordat wij de sierbestrating aanleggen. Wij kijken onder andere naar de tegelsoort, de grootte, uw behoefte aan de zon of schaduw en de plaats in uw tuin. En van welke stijl houdt u, romantisch of juist modern en strak?

Douglas hout overkapping

Tuinbaas in Roosendaal is gespecialiseerd in Douglas hout overkappingen. Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa, die door de hoge duurzaamheid een milieuvriendelijk alternatief is voor geïmpregneerd hout. Douglas hout is erg sterk en daardoor goed te gebruiken voor constructies in de tuin, die met weer en wind te maken hebben. Een overkapping van Douglas hout is duurzaam en geeft uw tuin een robuuste en natuurlijke uitstraling. Wij kunnen het hout ook voor u behandelen met speciale olie of verf, verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor een extra bijzondere overkapping.

Tuinonderhoud

Met gediplomeerde hoveniers heeft Tuinbaas de juiste kennis in huis voor het onderhouden van uw tuin. Van simpel snoeiwerk tot het weghalen van een grote boom naast uw huis. Het is voor onze hoveniers geen probleem. Ook bieden wij complete onderhoudscontracten aan. Hiervoor komen wij langs om de werkzaamheden te bespreken en een passende offerte op te maken. Onze hoveniers komen voor tuinonderhoud in heel regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Direct solliciteren

Denk jij ons team te kunnen versterken?
Staat jouw functie er niet tussen, maar zou je graag bij ons willen werken? Vul de open sollicitatie in!

Leerbedrijf

Ben jij een junior of beginnend hovenier en wil je graag meer ervaring opdoen? Bij hoveniersbedrijf Tuinbaas nemen wij de tijd om onze vakmensen goed in te werken. Wij geven je graag extra aandacht om samen tot het perfecte resultaat te komen.

Fouten maken is bij ons niet erg, herstellen doen we namelijk samen. Waardoor we hier allemaal van leren en groeien als bedrijf en team.

Werken in een hoger segment

Lijkt het jou leuk om je creativiteit aan de slag te gaan als hovenier of timmerman? Bij hoveniersbedrijf Tuinbaas hebben we de leukste projecten in de regio Roosendaal. We werken meestal voor klanten in een hoger segment, waarbij je de meest uiteenlopende klussen tegen komt. Benieuwd naar wat wij jou verder kunnen bieden? Neem dan direct contact met ons op!